Kontaktirajte nas!   011/3546-067 |  office@dunavauto.co.rs

Otvorena je nova poslovna jedinica na Novom Beogradu

Otvorena je nova poslovna jedinica na Novom Beogradu

Tanjug

Ulica Jurija Gagarina 165

Ovaj tehnički pregled u Bloku 45, nekada u sistemu „Parking servisa“, ima dugu tradiciju i mnogi vozači su godinama  navikli na ovu adresu.

Sada kada je ovaj tehnički pregled u sistemu „Dunav osiguranja“ i „Dunav auta“, pružanje vrhunske usluge je ponovo dostupno na staroj lokaciji, na zadovoljstvo svih naših korisnika, i to svakog radnog dana od 8 do 17 časova, odnosno subotom od 8 do 13 časova.

 

 Dunav autu nagrada za doprinos i posvećenost bezbednosti saobraćaja na putevima

Nagradu za doprinos i posvecenost bezbednosti saobracaja na putevima žiri Automobilskog foruma 2014 dodelio je preduzecu Dunav auto, društvu koje posluje u sastavu Kompanije Dunav osiguranje.

 

U vreme kada Dunav auto obeležava 15 godina postojanja, nagrada Automobilskog foruma dolazi kao potvrda kvaliteta u obavljanju tehnickih pregleda, uprkos hiperprodukciji u toj delatnosti u poslednjih nekoliko godina. Dunav auto ostaje dosledan sloganu „Sigurni na putu”, kao i principu da je jedino tehnicki ispravno vozilo dobro za ucešce u saobracaju. U skladu s tim principom, Dunav auto ce u godini svog jubileja, uz strucnu podršku najvažnije organizacije iz ove oblasti na svetu CITA, pokrenuti niz aktivnosti na unapredenju struke tehnickog pregleda, i pozvati sve relevantne ucesnike i zvanicne organe da doprinesu regulisanju ove oblasti, što je u interesu cele društvene zajednice – rekao je u obracanju medijima Andrija Vujicic, direktor Dunav auta.

Preduzece Dunav auto posveceno je bezbednosti saobracaja, i saglasno tom opredeljenju, poseduje najveci broj servisa u Srbiji. Sa više od 80 centara za tehnicki pregled širom zemlje, Dunav auto predstavlja najvecu organizaciju u svojoj delatnosti u regionu, ciji je rad prepoznao i priznao i Medunarodni komitet za tehnicke preglede (International Motor Vehicle Inspection Committee – CITA).Otvoren Dunav centar u Šapcu

Kompanija Dunav osiguranje, sa svojim preduzecem Dunav autom, otvorila je u Šapcu novi Dunav centar. Prvi objekat ove vrste u najvecem gradu u macvanskom regionu nalazi se u Ulici Janka Veselinovica bb.

Novi Dunav centar u Šapcu, koji se prostire na površini od 300 kvadratnih metara, karakteristican je po razgranatosti vrsta i kvalitetu usluga u oblasti automobilske industrije. Radi se o najsavremenijem auto-centru, gde vlasnici motornih vozila na jednom mestu mogu da obave tehnicki pregled i registraciju vozila, ugradnju i zamenu automobilskih stakala, kao i da sklope polisu za auto i kasko osiguranje, auto-bonus plus, osiguranje od auto-nezgode i polisu pomoc na putu. U planu je i proširivanje servisnih usluga, na usluge servisiranja i popravke automobila, zamenu i balansiranje pneumatika, i održavanje klima-uredaja automobila.

Osnovni razlog za otvaranje ovog modernog centra jeste centralizacija usluga, uz tesnu saradnju Dunav osiguranja i Dunav auta. Centar raspolaže najsavremenijom opremom i izuzetno strucnim kadrom.

Posebna pogodnost za naše osiguranike jeste i kreditiranje troškova registracije vozila na šest rata za zaposlene i penzionere, kao i odobravanje veb-kredita za poljoprivrednike koji su nosioci poljoprivrednih gazdinstava. Dunav centar ponudice osiguranicima tehnicki pregled po promotivnoj ceni od 600 dinara ( za sve kategorije vozila) kao i izdavanje zelenog kartona za samo 2.000 dinara. Cinjenica da se svi poslovi u vezi sa održavanjem i registracijom motornog vozila mogu obaviti na jednom mestu najvažniji je benefit za naše klijente, pre svega zbog uštede vremena.Budite u centru pažnje!

Dodite u novootvoreni DUNAV CENTAR BEOGRAD i prepustite se vrhunskoj usluzi i pažnji našeg osoblja. Sve što treba da obavite vezano za vaš automobil – obavite efikasno i na jednom mestu!